2014-04-16 18:00:11
Φωτογραφία για Το BMW eDrive συναντά το BMW xDrive
Η νέα BMW X5 έχει ήδη ανεβάσει θεαματικά τον πήχη της απόδοσης στην αγορά των πολυτελών Sports Activity Vehicle (SAV). Τώρα, με την ευκαιρία του φετινού Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η BMW παρουσιάζει αυτό που θεωρεί ως το επόμενο λογικό βήμα για μία δραστική μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων στην κατηγορία SAV.

Η BMW Concept X5 eDrive καταφέρνει να συνδυάζει τη διάσημη οδηγική απόλαυση του ευφυούς AWD xDrive με ένα πολυτελές, ευπροσάρμοστο εσωτερικό και τη χρήση plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης. Ένας συμβατικός κινητήρας καύσης συνεργάζεται απόλυτα αρμονικά με την καινοτόμο τεχνολογία BMW eDrive για την επίτευξη σπορ επιδόσεων σε συνδυασμό με αισθητή μείωση στην κατανάλωση: πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παράδειγμα των επιτευγμάτων του BMW EfficientDynamics. Το αυτοκίνητο μπορεί να λειτουργεί μόνο με ηλεκτροκίνηση με ταχύτητες μέχρι 120 km/h και για μία απόσταση έως 30 km με μέση κατανάλωση κάτω από 3,8 l/100 km (στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.

Εν όψει της παρουσίας του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, το πρωτότυπο βελτιώθηκε στις λεπτομέρειες και εφοδιάζεται τώρα με σύστημα κίνησης που περιλαμβάνει Αναλυτικές πληροφορίες εσωκλείονται στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.

Έγγραφα για download:

The BMW Concept X5 eDrive. (PDF, EL , 127,58 KB)
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΕΛΕΙ... ΧΡΟΝΟ Η Ferrari
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΛΕΙ... ΧΡΟΝΟ Η Ferrari
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ