2014-04-16 19:37:06
Φωτογραφία για Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το Τουρνουά Μπάσκετ στη Θήβα
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας, το Σαββατοκύριακο 12 και 13  Απριλίου 2014, το Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3, που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας (ΕΣΚΑΣΕ).

Το μπάσκετ είχε την τιμητική του και έδωσε χαρά στα παιδιά ενώ παράλληλα τους πρόσφερε στιγμές παιχνιδιού και άθλησης. Στους νικητές δόθηκαν μετάλλια, μπάλες, μπλουζάκια και σε όλους τους συμμετέχοντες διπλώματα.

Συνολικά συμμετείχαν  696  παιδιά  (504 αγόρια και 192  κορίτσια).  Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκαν ο Μανώλης Πανουσάκης (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Κολιμπίρης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές του διαγωνισμού τριών πόντων αναδείχθηκαν ο Στέλιος Μπατσούλης (Δημοτικό) και ο Νίκος Σινογιώργος (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου,  ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρης Μελετίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Θ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ