2012-04-21 15:50:49
Φωτογραφία για Eλπίζει για Euro ο Σισέ
Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν το βάζει κάτω και παρά τις εφτά αγωνιστικές που έχει χάσει λόγω αποβολών στην Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να ανεβάσει στροφές και να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην Εθνική Αγγλίας.

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού επιστρέφει μετά από τιμωρία, στην αναμέτρηση της ομάδας του με την ΚΠΡ και με δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει στις αγωνιστικές που απομένουν να κάνει ό,τι μπορεί για να ταξιδέψει στο Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Παράλληλα, μίλησε για τον Μπαλοτέλι, για τον οποίο τόνισε ότι του θυμίζει τον εαυτό του όταν ήταν νέος!

«Ακόμα θέλω να συμπεριληφθώ στην ομάδα της Γαλλίας. Αλλά εξαρτάται από μένα το να πετυχαίνω γκολ, να δείχνω τι μπορώ να κάνω. Είναι κρίμα που έχασε επτά παιχνίδια, αλλά έχω τέσσερα μεγάλα ματς μπροστά μου για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είναι ένας δύσκολος όμιλος στο Euro με την Αγγλία. Θα είναι ένα καλό τουρνουά. Έχουμε δυνατή ομάδα και θα έλεγα ότι η Γαλλία ή η Αγγλία είναι τα φαβορί. Θα έλεγα ότι ότι είτε εμείς είτε αυτοί θα τερματίσουμε πρώτοι. Αλλά θα δούμε».

Ο Σισέ μίλησε και για τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον οποίο τον συγκρίνουν κάτι λόγω των καρτών: «Είναι κρίμα για αυτόν, δεν είναι κακό παιδί. Μίλησαν στον Σαμίρ Νασρί και μπορώ να πω ότι είναι καλός τύπος. Δεν είναι τρελός. Ήμουν σαν αυτόν όταν ήμουν νέος, γεμάτος ενέργεια. Μου αρέσει. Συναντηθήκαμε μία φορά. Μου αρέσει ο χαρακτήρας του και χρειαζόμαστε τέτοιους στο παιχνίδι».

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ