2014-04-17 18:33:05
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ ΦΕΤΟΣ
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και συνολικά για όλη τη χρονιά, μίλησε ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, ο οποίος ανέφερε: «Κάθε ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό. Είχαμε ηττηθεί στο πρώτο ματς που είχαμε δώσει εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ και ξέραμε ότι έχουν καλή ομάδα, γι’ αυτό και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Χάσαμε και τον Ψυχογιό από νωρίς στο ματς, δεν ξέρω τι έπαθε το παιδί, αισθανόταν άσχημα στο στομάχι του και είχε κάποιες διαταραχές.

Στη συνέχεια χάσαμε και τον Παπασάββα και είναι πολύ σημαντικός για εμάς, στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν ένας από τους καλύτερούς μας παίκτες. Και έτσι έπρεπε στη συνέχεια να παίξουμε χωρίς αυτούς και δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Θέλω, όμως, να αναφερθώ συγκεκριμένα στον Λάτσι, γιατί χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα και παρ’ όλα αυτά συνέχισε να παίζει και τα πήγε πάρα πολύ καλά, δεν είναι εύκολο αυτό να το κάνεις. Ρισκάραμε κάπως με τον Πασαλίδη και τον Γιάνκοβιτς να παίζουν μπροστά και να είμαστε πιο επιθετικοί, θέλαμε να νικήσουμε και είμαστε ικανοποιημένοι για την απόδοση και τη δουλειά της ομάδας στο ματς».


Σε ερώτηση για την καλή δουλειά που έκαναν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που ο Γαρεφελάκης ήρθε από τον πάγκο και κατάφερε να σκοράρει, γιατί και εκείνος προερχόταν από έναν τραυματισμό. Σε κάθε ματς κυνηγάει το γκολ, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να βρει τον τρόπο να σκοράρει, το κατάφερε όμως και ήταν σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για εκείνον. Ο Χριστόφορος (Πασαλίδης) έκανε πολύ καλή δουλειά, ενώ τον Σιώπη τον ξέρουμε, έκανε ένα ακόμη πολύ καλό ματς.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα, απλά αυτήν τη χρονιά δεν είχαμε τόση τύχη για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν έχει τελειώσει ακόμα η χρονιά, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πρώτος. Για εμάς πιστεύω ότι τα πάντα τελείωσαν για τον τίτλο στην ήττα μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ