2014-04-17 23:40:10
Φωτογραφία για ΠΑΠΠΑΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
O Ολυμπιακός μπορεί να «γυρίσει» το σε βάρος τους 2-0 στη σειρά με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά της Euroleague δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6" ο Χρήστος Παππάς, μετά τη δεύτερη ήττα από τους Μαδριλένους.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για δεύτερη φορά στην προημιτελική φάση της Euroleague με τα πράγματα να ζορίζουν μεν, να μην είναι ακατόρθωτα δε. Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, τόνισε ότι σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες έχουν τη δυναμική να γυρίσουν σε βάρος τους καταστάσεις και αυτό μπορεί να κάνει και ο back2back Πρωταθλητής Ευρώπης.

«Δεν θεωρώ το συγκεκριμένο ματς σαν μια χαμένη ευκαιρία για εμάς. Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι κύλησε όπως το θέλαμε εμείς, ενώ το πρώτο όπως το ήθελε ο αντίπαλος, ο οποίος τελικα και νίκησε» και σχολίασε για τον αν έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι 15/27 βολές:

«Οι χαμένες βολές είναι μέσα στο παιχνίδι».

Όσο για τις απουσίες των Περπέρογλου και Σίμονς; «Κάθε αθλητής είναι απουσία, όμως δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αυτό».

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα ρωτήθηκε και για το αν οι ερυθρόλευκοι μπορούν να γυρίσουν τη σειρά: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει δυνατότητα να το κάνει σε αυτό το επίπεδο. Θα προετοιμαστούμε στις μέρες που απομένουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ