2014-04-18 09:45:16
Φωτογραφία για ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ... ΛΙΜΑΝΙ
Εκτενή συζήτηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έγινε την Μεγάλη Πέμπτη για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη στο Λιμάνι και προχωρούν σε καταγγελίες... παντού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να καθήσουν με σταυρωμένα χέρια μετά τα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη. Έχουν την πρόθεση να καταγγείλουν κάθε υπεύθυνο αρμόδιο για όλα αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως ξεκαθαρίστηκε σε σύσκεψη που έγινε την Μεγάλη Πέμπτη. Από την αστυνομία, την ΕΠΟ και τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι την Πολιτεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα δειέρρευσε πως πρόκειται να υπάρξει μέχρι και επιστολή για τους εισαγγειλείς και την αστυνομία.

Για τα όσα έπραξαν αλλά περισσότερο για τα όσα επέτρεψαν να συμβούν. Μία επιστολή που θα πάει στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Εξάλλου ο Ολυμπιακός κατήγγειλε από χθες την επίθεση αστυνομικών σε Μανιάτη, Βαλντέζ και Σαβιόλα (τους οποίους και χτύπησαν) και πολλά άλλα. Επίσης υπάρχουν καταγγελίες και για επιθέσεις σεκιούριτι αλλά και για ρίψη πολλών αντικειμένων και πετρών στο γήπεδο.


Στο Λιμάνι είναι πολύ ενοχλημένοι και από την στάση και τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ενώ είναι άκρως δυσαρεστημένοι και από την συμπεριφορά του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα και άλλων φορέων από την Θεσσαλονίκη που ανέβασαν τους τόνους και οδήγησαν με τον τρόπο τους σε ακόμα πιο μεγάλη ένταση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ως προς το θέμα με τον Λεάντρο Σαλίνο στον Ολυμπιακό υπάρχει η διάθεση να φτάσει έως την UEFA.

Να υπάρξει δηλαδή έγγραφη καταγγελία για την ρίψη μπανάνας και την ρατσιστική συμπεριφορά προς τον παίκτη. To ζήτημα λογικά θα το αναλάβει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Παράλληλα υπάρχουν και οι καταγγελίες των εκπροσώπων του Θρύλου που συνόδευαν την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Καταγγελίες που έχουν να κάνουν με την επίθεση έξω και μέσα από την φυσούνα.

Επίσης με τις διαρκείς προκλήσεις από παράγοντες και παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και από οπαδούς, που οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην αποστολή του συλλόγου και στην διεξαγωγή του ματς. Στον Ολυμπιακό -όπως σας έχουμε ενημερώσει- ήταν εξαρχής αποφασισμένοι να πάρουν τα... μέτρα τους προκειμένου να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο ή παρόμοιο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ