2014-04-18 18:21:06
Φωτογραφία για Εντυπωσιακό χτένισμα σε 5΄!
Με τέτοιο καθημερινό «τρέξιμο» που ρίχνουμε όλες μας, όχι κομμωτήριο δεν προλαβαίνουμε να πάμε, αλλά ούτε καν να φτιάξουμε το μαλλί μας. Επειδή όμως κάποιες φορές επιβάλλεται να είμαστε κομψές και επειδή κάποιες φορές δεν έχουμε και πολύ χρόνο για να το πετύχουμε αυτό, εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο για να είσαι πάντα στυλάτη, κομψή και εντυπωσιακή.

Τι χρειάζεσαι:

    Μια χτένα

    Μια λακ

Διαδικασία:

Αρχικά μαζεύεις τα μαλλιά σου αριστερά ή δεξιά από τον λαιμό σου. Πλέκεις μια χαλαρή και συνάμα επιμελώς ατημέλητη κοτσίδα. Κρέπαρεις το τελείωμά της με μια χτένα και ψεκάζεις με λίγη λακ. Η κοτσίδα σου με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να σταθεί και χωρίς λαστιχάκι, αλλά εμείς σου προτείνουμε να προσθέσεις ένα διάφανο λαστιχάκι από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο για να είσαι πιο σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Extra Tip:

Σου προτείνω χαλαρή κοτσίδα και όχι σφιχτή γιατί πρώτον είναι πιο sexy, hot και ιδιαίτερη αλλά μπορεί να κρατήσει περισσότερο και θέλει λιγότερο χρόνο να την φτιάξεις.

Επίσης μπορείς στο τελείωμα να βάλεις κάποιο κοκαλάκι με κρυσταλλάκια ή στρασάκια για να κάνεις πιο εντυπωσιακή την κοτσίδα σου.

Αν δεν διαθέτεις διάφανο λαστιχάκι πρόσθεσε ένα μαύρο αν είσαι μελαχρινή.
govastileto.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ήμουν κάτω από το Σταυρό σου…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ήμουν κάτω από το Σταυρό σου…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ