2014-04-19 11:19:37
Φωτογραφία για Ορισμένοι αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ έχουν ούτε Ιερό ούτε Όσιο
Μετά τις υποσχέσεις ότι θα παραχωρήσουν δημοτικές εκτάσεις όταν ανανεώσουν τη θητεία τους στη Δημαρχεία, τους είδαμε,  Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα κατάνυξης, που οι πολίτες συνόδευαν τους Επιτάφιους να αποδύονται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να κολλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες αφίσες σε κάδους και πυλώνες.

Είναι οι ίδιοι που το 2010, λίγο πριν εκλεγούν, είχαν καταγγείλει για παράνομη αφισοκόλληση την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ξέχασαν ωστόσο σήμερα τι είναι παράνομο και τι νόμιμο και αναλογιζόμενοι ότι οι πολίτες ΔΕΝ πείθονται πλέον με τις υποσχέσεις τους αποφάσισαν να γεμίσουν την πόλη μας με αφίσες μολύνοντας και την αισθητική μας και το περιβάλλον.

Η έλλειψη προγράμματος δημιουργεί πανικό και οι πολίτες ΔΕ πείθονται πλέον κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου –Δραπετσώνας με επικεφαλής τον κ.Φώτη Μελά σεβόμενη πλήρως τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει περιορίσει στο ελάχιστο την αφισοκόλληση.

Άλλωστε θεωρεί, ότι οι εκλογές θα πρέπει να επικεντρωθούν όχι στην προβολή αλλά στο πρόγραμμά των υποψηφίων το οποίο ορισμένοι ΔΕΝ έχουν καν καταρτίσει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ