2014-04-19 22:51:09
Φωτογραφία για Νότια Κορέα: 32 οι νεκροί από το τραγικό ναυάγιο
Στους οι 32 ανέρχονται οι νεκροί από το τραγικό ναυάγιο στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό των αρχών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 270 αγνοουμένων.

Σήμερα, οι δύτες πραγματοποίησαν έρευνες στο τρίτο κατάστρωμα, όπου -σύμφωνα με το CNN- εντόπισαν ανάμεσα στα συντρίμμια εγκλωβισμένες σορούς, αλλά δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν.

Την ίδια ώρα, ομάδα γιατρών καλούσε σε σκηνές -που είχε στήσει κοντά στο σχολείο- τους γονείς των μαθητών που επέβαιναν στο βυθισμένο κρουαζιερόπλοιο και έπαιρνε δείγματα από τα DNA τους.

Η ένταση, δυστυχώς, δεν λείπει από το χώρο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι γονείς για να ενημερώνονται για τις έρευνες των αρχών, καθώς η έλλειψη οργάνωσης από την πλευρά της κυβέρνησης είναι εμφανής, και κανείς δεν είναι σε θέση να τους απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις που τους ταλαιπωρούν, κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

"Μας είπαν μόνο ότι πάνω στο πλοίο υπήρχαν σωσσίβια που έφταναν για όλους τους επιβαίνοντες. Τίποτε άλλο", υποστηρίζει ο Λι Γιονγκ-έουι που αγωνιά για τον ανηψιό του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ