2014-04-20 19:20:30
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...
Ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής των Νέων, Μπερντ Στορκ, σε δηλώσεις του στον «Γαύρο» τόνισε ότι η εμπιστοσύνη της πρώτης ομάδας όσο περνάει ο καιρός όλο και μεγαλώνει όσον αφορά ποδοσφαιριστές από την ακαδημία.

Παράλληλα, μίλησε για την καλή συνεργασία που έχει με τον προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ, αλλά και με τον Πιερ Ισά: «Η εμπιστοσύνη όσο πάει και μεγαλώνει. Είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τον κ. Ισά και τον κ. Μίτσελ και δείχνουν έμπρακτα ότι ποντάρουν στα νέα παιδιά, όπως ο Βούρος, ο Βέργος, ο Σάλιακας. Έχουμε μέλλον μπροστά μας.

Δυστυχώς, όμως, και το ξαναλέω, δεν έχουμε ομάδα Β’. Είναι κρίμα να χάνουμε παίκτες που τους πιστεύουμε, καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Οπως ο Πασαλίδης. Αν είχαμε Β’ ομάδα, θα έμενε εκεί το κάθε παιδί δύο με τρία χρόνια και θα βλέπαμε την εξέλιξή του. Δεν μπορείς να τους δίνεις όλους δανεικούς. Εχουμε αυτή τη συνεργασία με τον Φωστήρα, αλλά και αυτός δεν μπορεί να τους παίρνει όλους.


Όπως και να έχει, είμαι πολύ ευχαριστημένος για φέτος από την άποψη ότι μπορέσαμε και στείλαμε 2-3 παίκτες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μίτσελ που εμπιστεύεται αυτά τα παιδιά και τους δίνει την ευκαιρία να δουν ότι πράγματι έχουν δυνατότητες να παίξουν στην ανδρική ομάδα. Και επί της ουσίας αυτός είναι ο σκοπός της ακαδημίας, η επιτυχία είναι άλλο κομμάτι. Επειδή όμως θέλω να είμαι ειλικρινής, η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με στεναχωρεί».

Όσον αφορά για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος, ο Γερμανός κόουτς των ερυθρόλευκων τόνισε: «Νομίζω τώρα δεν έχουμε τύχη τώρα για το πρωτάθλημα. Χάσαμε στα Γιάννινα και αυτό στοίχισε. Ημασταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και φύγαμε από εκεί με μηδέν βαθμούς. Είχαν, βέβαια, έναν φανταστικό παίκτη γεννημένο το 1994 (Νάκος). Σκόραρε τρεις φορές, είναι καταπληκτικός στις κεφαλιές. Χωρίς αυτόν ο ΠΑΣ δεν είχε καμία τύχη απέναντί μας. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη αυτής της ηλικίας να είναι τόσο δυνατός στο ψηλό παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ