2014-04-21 21:38:05
Φωτογραφία για Καταγγελίες στον Πιστόριους ότι έκανε μαθήματα υποκριτικής
Στην τελική ευθεία θα μπει από τις 5 Μαΐου η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ και μια καταγγελία δημοσιογράφου έρχεται να ταράξει τα νερά.

Με ανοιχτή επιστολή της η πρώην αρθογράφος της εφημερίδας «South African Sunday Times», Τζάνι Άλαν, υποστηρίζει ότι ο παραολυμπιονίκης έκανε μαθήματα υποκριτικής από διάσημο νοτιοαφρικανό ηθοποιό και φίλο του, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της.

«Το γνωρίζω από αξιόπιστη πηγή ότι παρακολουθείς μαθήματα υποκριτικής για τις ημέρες σου στο δικαστήριο. Ο δάσκαλός σου έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Όσκαρ είσαι ο τελευταίος από μια σειρά ψεύτικων ηρώων. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν, πρόδωσες τους ανθρώπους σου και απογοήτευσες τους οπαδούς σου» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παρόμοια  υπονοούμενα άφησε και η μητέρα της Στέενκαμπ, η καθώς πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει ότι ο Πιστόριους έχει τη δυνατότητα «να παίξει τον ρόλο του στο δικαστήριο».

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτές, τότε θα επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση του Όσκαρ Πιστόριους, που κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ