2012-04-21 19:00:18
Φωτογραφία για GP Μπαχρέιν: Ο Todt ρίχνει τις ευθύνες στα ΜΜΕ!
Στην πίστα του Sakhir βρέθηκε το Σάββατο 21/4 ο Jean Todt, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τα όσα συμβαίνουν στο Μπαχρέιν. 

Ο Πρόεδρος της FIA ακολούθησε τη γραμμή που χάραξε την Παρασκευή ο Bernie Ecclestone, ρίχνοντας ευθύνες στους δημοσιογράφους, που μεγαλοποιούν την κατάσταση.

«Δεν είμαι βέβαιος ότι όλα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα των όσων συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Η F1 είναι ένα πολύ δυνατό brand και δεν πρόκειται να χαλάσει η εικόνα της. Και νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι των ομάδων με τους οποίους είχα την ευκαιρία να συζητήσω είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ. Μάλιστα, κάποιοι μου είπαν πως θα ήταν λάθος να μην έρθουμε στο Μπαχρέιν. Αυτό μου είπαν οι περισσότεροι επικεφαλής των ομάδων. Δυστυχώς δεν είδα να προβάλλονται πολλές από αυτές οι δηλώσεις από τα Μέσα. Σέβομαι τα Μέσα Ενημέρωσης, σέβομαι όλα όσα γράφουν, αλλά δεν είναι αυτά που είδα και μου είπαν πολλοί άνθρωποι».


Και ο Γάλλος συνέχισε λέγοντας πως οι αντιδράσεις προέρχονται από ένα πολύ μικρό ποσοστό κατοίκων, καθώς η πλειονότητα των ανθρώπων που ζουν στο Μπαχρέιν δεν έχουν καμία αντίρρηση για τη διεξαγωγή του GP.

«Θα ήμουν ενοχλημένος αν επρόκειτο για την πλειονότητα των ανθρώπων. Θα έλεγα όμως ότι πρόκειται το πολύ για το 10% των κατοίκων που διαμαρτύρονται για τον αγώνα. Πρέπει λοιπόν να τιμωρήσουμε το 80 ή 90% του πληθυσμού επειδή ένα 10% είναι εναντίον; Η απάντησή μου είναι 'όχι'. Η απάντησή μου είναι ότι η πλειονότητα των ανθρώπων θέλει τον αγώνα. Δυστυχώς υπάρχει πολύ μεγαλύτερη προσοχή από τα ΜME, σωστή ή λάθος δεν θα κρίνω, που δίνουν έμφαση σε αυτή τη μειοψηφία».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ