2014-04-22 16:50:29
Φωτογραφία για «ΘΗΡΙΟ» Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
Η ατυχία με τους τραυματισμούς δε λέει να αφήσει τον Ολυμπιακό! Με πρόβλημα στον προσαγωγό αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τη Ρεάλ ο Πέτγουεϊ, ο οποίος θα είναι έτοιμος για αύριο.

Ένα νέο πρόβλημα παραλίγο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός στη μάχη που δίνει για να ανατρέψει τα δεδομένα στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τους Περπέρογλου και Σίμονς που έχουν χάσει δύο και ένα παιχνίδι αντίστοιχα λόγω ίωσης και ενοχλήσεων στον προσαγωγό αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού τρίτου προημιτελικού, προέκυψε ένα ακόμα... Αυτή τη φορά, «θύμα» ήταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο ημίχρονο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ στα αποδυτήρια, όμως κάτι η σπουδαιότητα του ματς, αλλά και τα γρήγορα φάουλ με τα οποία φορτώθηκε ο Πρίντεζης, «ανάγκασαν» τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ρισκάρει. Ο Πέτγουεϊ, «έσφιξε» τα δόντια, μπήκε στη μάχη και εκτός του ότι βοήθησε σημαντικά, απέφυγε τα χειρότερα, καθώς οι ενοχλήσεις αποδείχθηκαν επιπόλαιες.


Μετά το παιχνίδι, του έγινε ένεση στο σημείο των ενοχλήσεων, το πρωί έκανε θεραπεία και εκτός απροόπτου, θα λάβει κανονικά μέρος στην απογευματινή (19:00) τελευταία προπόνηση πριν τον τέταρτο προημιτελικό και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αντίθετα, πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Στράτος Περπέρογλου, που έχει ξεπεράσει μεν την ίωση και τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες επτά ημέρες, αλλά ακόμα και αν προπονηθεί σήμερα για πρώτη φορά μετά τη Μεγάλη Τρίτη, με τόσο εξασθενημένο οργανισμό και έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, λογικά θα μείνει εκτός δωδεκάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ