2014-04-22 23:50:10
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ... ΗΘΕΛΕ Η ΤΣΕΛΣΙ!
Η Τσέλσι θωράκισε την εστία της στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο και θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο του τελικού μέσω... Λονδίνου.

Με τον αγαπημένο του τρόπο, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ο Μουρίνιο πήρε αυτό που ήθελε η Τσέλσι. Οι «μπλε» με μαζική άμυνα κατάφεραν να αποσυντονίσουν πλήρως την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» και με το 0-0 απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Xωρίς πολλές ευκαιρίες ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς ο ενθουσιασμός και το πλάνο των «ροχιμπλάνκος» χάθηκαν μέσα στην άμυνα των Λονδρέζων, που πήραν ό,τι ακριβώς ήθελαν από το ματς.

Πολλά προβλήματα για την Τσέλσι καθώς εκτός από τους τραυματίες Τσεχ και Τέρι, που αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμών (και δεν είναι ακόμη γνωστή η σοβαρότητά τους), χάνει στη ρεβάνς τους Μίκελ και Λάμπαρντ λόγω καρτών.

Για την Ατλέτικο θα απουσιάσει ο Γκάμπι, που επίσης συμπλήρωσε κάρτες.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Φιλίπε, Σουάρες (80' Σόσα), Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία (86' Βίγια), Ντιέγκο (60’ Τουράν), Κόστα

Στον πάγκο: Αρανζουμπία, Αλντερβάιρελντ, Τιάγκο, Τουράν, Ροντρίγκεζ

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Τσεχ (18’ Σβάρτσερ), Αθπιλικουέτα, Τέρι (73' Σούρλε), Κέιχιλ, Κόουλ, Μίκελ, Λουίζ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Γουίλιαν (90+4' Μπα), Τόρες

Στον πάγκο: Ακέ, Κάλας, Όσκαρ, Φαν Χίνκελ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ