2014-04-23 02:18:06
Φωτογραφία για «Να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής»
«Βολές» εναντίον της κυβέρνησης, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το δημοσιονομικό πλεόνασμα εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Κάποιοι μιλούν για πρωτογενή πλεονάσματα, στην πραγματικότητα υπάρχει ένα πλεόνασμα απελπισίας, υγειονομικής φτώχειας και απανθρωπιάς», τόνισε.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση: τρεις κάλπες αλλά μία επιλογή, να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που διακυβεύεται είναι η ίδια η ζωή μας, το μέλλον μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε κυβέρνηση και τρόικα να καταστρέφουν τη ζωή μας», ανέφερε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εμείς βάζουμε τον πήχυ στο να φύγει αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής και να οικοδομήσουμε από την αρχή με δυσκολίες αλλά αυτοπεποίθηση μία κυβέρνηση που μας αξίζει με αξιοπρέπεια και κοινωνική συνοχή», είπε ο κ. Τσίπρας.

«Ελλάδα ή Μέρκελ, το δίλημμα των εκλογών»


Στην ανάγκη συνένωσης όλων των υγιών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, ώστε να προασπισθεί ο δημόσιος πλούτος, οι κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, το περιβάλλον και να μην ξεπουληθούν οι τράπεζες, αναφέρθηκε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τους πολίτες να μην αποδεχτούν το δίλημμα Σαμαράς ή Τσίπρας, αλλά με τη συμμετοχή τους στις επικείμενες εκλογές, αλλά και στις τοπικές διαδικασίες, να απαντήσουν στο δίλημμα «Ελλάδα ή Μέρκελ».

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε, επίσης, ότι θα μπει μπροστά ώστε να μην επιτραπεί η εναπόθεση των χημικών όπλων από τον πόλεμο της Συρίας στη Μεσόγειο, νότια της Κρήτης.

Κατά την παραμονή του στο Ρέθυμνο, επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης, όπου ενημερώθηκε για τα τεράστια, όπως και ο ίδιος χαρακτήρισε, προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά και εν γένει του τομέα της υγείας και της περίθαλψης στον νομό.

Ζήτησε, μάλιστα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, να έχει συνεχή ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόβλημα που είναι ένα από τα σημαντικότερα που ταλανίζουν τον Ρεθυμνιώτικο λαό.

Υποσχέθηκε πως όταν θα μπορεί να κινηθεί από τη θέση της κυβέρνησης θα δώσει άμεσες λύσεις στα θέματα της υγείας, με στόχο να μην υπάρχει κανένα νοσοκομείο με προβλήματα λειτουργίας, αλλά και κανένας ανασφάλιστος πολίτης, χωρίς ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική κάλυψη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ