2014-04-23 08:35:11
Φωτογραφία για Ο αποδεδειγμένα ψεύτης αποτυχημένος Δήμαρχος Δημαράς θέτει δίλλημα
"Ακριβώς όπως τα λες υποτιθέμενε Δήμαρχε της Πάτρας επί 3,5 χρόνια, για μια και μόνη φορά είπες και κάτι σωστό "Πριν αποφασίσεις σκέψου".

Ακριβώς αυτό πρέπει να κάνουν οι Πατρινοί να σκεφτούν που και πως ήταν η Πάτρα μας πριν γίνεις εσύ Δήμαρχος αυτής της πόλης.

Να σκεφτούν με πόσα ψέμματα, με πόσες υποσχέσεις και με πόσες προεκλογικές μπούρδες τους ξεγέλασες για να υφαρπάξεις την ψήφο τους το 2010.

Να σκεφτούν καλά την παροχολογία που προσφέρεις τις τελευταίες ημέρες, τις πληρωμένες διαφημίσεις από όλους εμάς τους πατρινούς των τελευταίων ημερών στα τοπικά μέσα για να διαφημίζεις το ανύπαρκτο έργο σου (κυρίως μέσω ΔΕΥΑΠ βλέπε σημερινή ολοσέλιδη καταχώρηση). Να σκεφτούν που ήσουν εξαφανισμένος όλα αυτά τα χρόνια της υποτιθέμενης δημαρχίας σου, που εσύ δικαιολογείσαι ότι κόπιαζες να νοικοκυρέψεις τον Δήμο, μόνο που ξέχασες να πεις στους Πατρινούς ότι και τον περιπτερά να είχαμε στην θέση σου πάλι ίδιο θα ήταν το αποτέλεσμα, αφού το "νοικοκύρεμα" δεν είναι επίτευγμα δικό σου, αλλά προήλθε από τα μέτρα που ετσιθελικά επέβαλλε η Τρόικα.


Κι έρχεσαι σήμερα εσύ ένα δημόσιος υπαλληλάκος, καθ' όλα αποτυχημένος, που το μόνο σου προτέρημα και κύριο χαρακτηριστικό σου είναι ο συγκεντρωτισμός και η αναβλητικότητα, να θέσεις το δίλημμα στους Πατρινούς, αν θα πρέπει να εμπιστευτούν έναν επιτυχημένο επιχειρηματία για Δήμαρχο της πόλης μας.

Η απάντηση είναι σαφής και ξεκάθαρη για κάθε νοήμων και σκεπτόμενο άνθρωπο, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης μεταξύ ενός αποτυχημένου κι ενός επιτυχημένου. Και θέτω εγώ αντίστροφα το ερώτημα, θα εμπιστευόταν κανείς έναν αποδεδειγμένα ψεύτη αποτυχημένο Δήμαρχο από έναν υποψήφιο επιτυχημένο στον τομέα του ;

Και όλα αυτά ανύπαρκτε Γιάννη Δημαρά, Δήμαρχε μόνο για την καρέκλα, τα λέω εγώ που δεν ψηφίζω σαφώς ούτε εσένα ούτε τον Χριστόπουλο, αλλά στηρίζω ανοιχτά την Ανυπότακτη Πολιτεία και τον Χρήστο Πατούχα."

Απόστολος Αντ. Ζέρβας
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ