2014-04-23 12:04:38
Φωτογραφία για Χαλάει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα στη Ήπειρο
Βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία κινείται ανατολικά και θα επηρεάσει την περιοχή μας από την Τετάρτη το απόγευμα, με βροχές, τοπικές καταιγίδες και... ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους, οι οποίοι θα μεταφέρουν στην Ήπειρο και σημαντική ποσότητα σκόνης από τη βόρεια Αφρική.

Αναλυτικά:

Τετάρτη (23-4-2014): Λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα δώσουν σποραδικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά και θα φτάσουν στο εσωτερικό τα 4 με 5 μποφόρ, στις παραθαλάσσιες περιοχές τα 6 και στο κεντρικό και βόρειο Ιόνιο τα 7 μποφόρ. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς και θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στην Άρτα και την Φιλιππιάδα τους 29 βαθμούς, στα Γιάννενα τους 24, στην Πάργα και την Πρέβεζα τους 30, στην Ηγουμενίτσα τους 28, στο Μέτσοβο τους 16 και στην Κόνιτσα τους 23 βαθμούς.

Πέμπτη (24-4-2014): Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βροχές κυρίως στο εσωτερικό της Ηπείρου, οι οποίες στα ορεινά τις απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους έντονες . Τα φαινόμενα από το βράδυ βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί – βορειοδυτικοί 2 με 3 και τοπικά στην παραλιακή ζώνη 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

epirusmeteo.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ