2014-04-24 09:00:15
Φωτογραφία για ΠΩΣ... «ΣΠΑΝΕ» ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑ;
Την Πέμπτη το πρωί θα ξεκαθαρίσει πως θα μοιραστούν ανάμεσα σε Nova και ΔΤ οι τελευταίοι αγώνες ΤΣΣΚΑ Μ.-Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μ.- Ολυμπιακού στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Το πιο πιθανό, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσόευμα του "sport-fm.gr", είναι το παιχνίδι της Μόσχας να πάρει η Nova και της Μαδρίτης η ΔΤ, αν υποθέσουμε ότι και πάλι θα γίνει η αντιστροφή της προηγούμενης (δηλαδή της χθεσινής, 23/4) φοράς.

Εν πάση περιπτώσει είναι κάτι που λίγη σημασία έχει, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, το οποίο ενδιαφέρει σε μέγιστο βαθμό τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και τα οποία έμειναν (μαζί με τις δύο ελληνικές ομάδες) «ζωντανά» στην ελπίδα της (μονής η διπλής) ελληνικής παρουσίας στο φάιναλ-φορ του Μιλάνο.

Το απογοητευτικό ξεκίνημα (0-2) ήταν κάτι σαν «κρύο ντουζ» για το συνδρομητικό και την Δημόσια Τηλεόραση, στα οποία όμως, και ισοφαρίσεις των σειρών προέκυψε και τεράστιο ενδιαφέρον, για την τελική κατάληξη τους.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε Μαδρίτη και Μόσχα, αλλά με δεδομένο ότι απ' το ξεκίνημα γνωρίζαμε πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

έχουν μειονέκτημα έδρας, η αποψινή εξέλιξη ίσως είναι (τελικά) ότι καλύτερο μπορούσε να προκύψει, για το τηλεοπτικό ενδιαφέρον του φάιναλ-φορ, αρκεί σε αυτό να υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ