2014-04-24 09:19:07
Φωτογραφία για Ηλεία: «Απόβαση» ταχύτητας και πολυτέλειας!
Απόβαση» στην Ολυμπία θα κάνουν την Πέμπτη 40 περίπου πολυτελή αυτοκίνητα, δίνοντας την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες τους να γνωρίσουν την Αρχαία Ολυμπία, την ιστορία και τις ομορφιές της, και τους πολίτες και επισκέπτες να δουν από κοντά καλογυαλισμένες Ferrari, Lamborghini, Maserati, Austin Martin και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα.

Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων, προερχόμενοι από διάφορες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Αράξου το μεσημέρι της Τετάρτης με προορισμό την Κυλλήνη και το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Grecotel, όπου θα διαμείνουν για 5 ημέρες, ενώ τα αυτοκίνητά τους θα φτάσουν στην περιοχή μεταφερόμενα με νταλίκες.

Το Grecotel θα αποτελεί τη βάση και αφετηρία τους για τις καθημερινές εξορμήσεις τους όχι μόνο στην Ηλεία αλλά και στους γειτονικούς νομούς.

Η πρώτη βόλτα θα γίνει την Πέμπτη και έχει προορισμό την Ολυμπία, όπου οι ιδιοκτήτες θα επισκεφθούν το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό Χώρο και θα κάνουν και μια βόλτα στην αγορά της πόλης. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τα πολυτελή οχήματα θα βρίσκονται σταθμευμένα, και θα φυλάσσονται, σε κεντρικό σημείο της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να τα δουν από κοντά.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ