2014-04-24 22:40:04
Φωτογραφία για Η Κάμερον Ντίαζ έχει να βάλει αποσμητικό 20 χρόνια!
Τους τελευταίους μήνες, η Κάμερον Ντίαζ δεν έχει σταματήσει να προκαλεί με τις δηλώσεις της. Συγκεκριμένα με τις συμβουλές της στις γυναίκες, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου με τίτλο "The Body Book", «ένα βιβλίο αυτοβοήθειας», όπως το έχει χαρακτηρίσει η ίδια, το οποίο αποτελείται από τρία μέρη που καλύπτουν τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και το μυαλό.

Μετά, λοιπόν, από τις υποδείξεις της περί αποτρίχωσης της ευαίσθητης περιοχής, αλλά και τις συμβουλή της στις θαυμάστριές της να αλλάζουν τους άνδρες σαν τα πουκάμισα, η 44χρονη σταρ ξαναχτυπά και προκαλεί με τα λεγόμενά της.

Αυτή τη φορά, παροτρύνει τις γυναίκες να μην χρησιμοποιούν αποσμητικό, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια έχει να βάλει εδώ και 20 χρόνια!

«Δεν πιστεύω στο αποσμητικό! Είναι πραγματικά κακό για τις γυναίκες. Δεν έχω χρησιμοποιήσει αποσμητικό εδώ και 20 χρόνια! Νιώθετε πως κολλάτε επειδή χρησιμοποιείτε αποσμητικό. Διατηρεί όλη την οσμή μέσα! Κόψτε τις τρίχες σας, για να αναδειχθεί το φυσικό άρωμα μέσα σας», εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός στο Late Night Show του Τζίμι Φάλον.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ