2014-04-25 10:30:22
Φωτογραφία για Γιατί παραιτήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ΣΚΑΙ;
Τελικά δεν είναι φήμες! Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι πια παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα έβαλαν τέλος στη συνεργασία τους, ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο ΣΚΑΙ, με την εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου να προβάλλεται για τελευταία φορά αύριο, Παρασκευή.

Μετά από μήνες τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στο δημοσιογράφο και τη διοίκηση του σταθμού, παίχτηκε σήμερα η τελευταία πράξη μιας δύσκολης συμβίωσης με την απόφαση για διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη ότι από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, το δίωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει μειώνεται κατά μια ώρα καθώς στις 7 θα μεταδίδεται άλλη πολιτική εκπομπή με προεκλογικό περιεχόμενο.

Οπως ήταν φυσικό και με δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί άλλες ρήξεις για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής του, ο Νίκος Ευαγγελάτος φέρεται να αντέδρασε θεωρώντας άδεισμα την αντικατάσταση μιας πολιτικής εκπομπής όπως η δική του από μία άλλη ιδίου περιεχομένου και όπως λέγεται, εξωθήθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην έξοδο από το Φάληρο.

Πηγή: real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ