2012-04-21 21:44:42
Φωτογραφία για «Ξεκίνησαν επαφές με Έμερι»
Συζητήσεις διερευνητικού επιπέδου έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός με τον Ουνάϊ Έμερι, όπως μεταδίδουν ισπανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι ερυθρόλευκοι πάντως θα ξεκινήσουν να ασχολούνται «ζεστά» με το θέμα προπονητή μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Τι γράφουν οι Ισπανοί

Επαφές σε ένα πρώιμο στάδιο έχουν αρχίσει στον Ολυμπιακό με την πλευρά του Έμερι, που όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στην Βαλένθια τη νέα σεζόν. Αυτό αναφέρουν σε σαββατιάτικά τους ρεπορτάζ οι Ισπανοί, υποστηρίζοντας πως ο πειραϊκός σύλλογος έχει μιλήσει με το περιβάλλον του 41χρονου τεχνικού αλλά και τον ίδιο.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων των ερυθρολεύκων -βάσει των όσων γράφονται- είναι να μάθουν το συντομότερο δυνατό τις οικονομικές αξιώσεις του Έμερι. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να διαπιστώσουν πόσο κοντά ή μακριά βρίσκονται από μία ενδεχόμενη συμφωνία.

Καμία κίνηση πριν τον τελικό

Πάντως από μεριάς των πρωταθλητών Ελλάδας είναι εμφανές πως δεν θα γίνει καμία ουσιαστική κίνηση πριν από τον τελικό της 28ης Απριλίου στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Στο λιμάνι ήταν και παραμένουν ξεκάθαροι σχετικά με το συγκεκριμένο... μέτωπο.

Είναι δεδομένο πως το ζήτημα του τεχνικού αποτελεί προτεραιότητα για την ΠΑΕ. Όμως θα καταπιαστούν με αυτό όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ακόμα και έτσι ο Έμερι παραμένει πολύ ψηλά στην λίστα των ιθυνόντων των Πειραιωτών.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ