2014-04-25 16:52:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Πως οι δημοτικές εκλογές θα εισφέρουν στο Δημόσιο Ταμείο κοντά 100.000 ευρώ!
Η πανσπερμία υποψηφιότήτων για τον Δήμο Πατρέων αφήνει πισω της και ένα καλό... Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, οπότε και εκπνέει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο της Πάτρας, στα ταμεία του Δημοσίου θα εισρεύσουν πάνω από 90.000 ευρώ, χρήματα που θα προέλθουν από τα παράβολα των υποψηφίων Δημάρχων και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ειδικότερα, κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα πρέπει να καταβάλει παράβολο αξίας 100 ευρώ και κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος παράβολο αξίας 50 ευρώ. Κάποιοι συνδυασμοί στον Δήμο Πατρέων θα εμφανιστούν πλήρεις, με περισσότερους από 200 υποψηφίους για τον "κεντρικό" Δήμο και τις Δημοτικές Ενότητες. Κάποιοι άλλοι θα έχουν λιγότερους. Με μέσο όρο 150 υποψηφίους ανά συνδυασμό, τα παράβολα φτάνουν τα 90.000 ευρώ. Μαζί με τα παράβολα των υποψηφίων Δημάρχων το ποσό ανεβαίνει στα 91.200 ευρώ.

Είναι πλέον οριστικό ότι στην Πατρα θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών 12 συνδυασμοί.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι, λοιπόν, οι Γιάννης Δημαράς, Κώστας Πελετίδης, Κώστας Χριστόπουλος, Κώστας Σπαρτινός, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Πατούχας, Βίβιαν Σαμούρη, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Τζουραμάνης, Νίκος Τζανάκος, Θόδωρος Ντρίνιας και Λέττα Ζάγκλα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ