2012-04-21 21:54:42
Φωτογραφία για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
Επιτυχημένη χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά, που ολοκληρώθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος εξήγησε πως η σεζόν ήταν αφιερωμένη στην εξυγίανση και ως προς αυτόν τον τομέα οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν το στόχο τους, ενώ χαρακτήρισε αβέβαιο το μέλλον του στον πάγκο. Τέλος ευχαρίστησε έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Πυλαία:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι καλύτερη ομάδα. Καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα και επιτυχίες στο Φάιναλ Φορ».

Για τη σημερινή (21/04) εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι σε μια πολλή καλή ομάδα που έχει σταματήσει τις καλύτερες ομάδες Ευρώπης. Παρότι είχαμε μία ημέρα να δουλέψουμε, είπαμε κάποια πράγματα και στο μεγαλύτερο διάστημα πετύχαμε τους στόχους μας».

Για τη φετινή σεζόν, που ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω για τη φετινή προσπάθεια όλους τους συνεργάτες μου (τους ανέφερε όλους, έναν έναν, ονομαστικά). Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ για την εξυγίανση και θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά σε αυτό τον τομέα ήταν επιτυχημένη και θα βοηθήσει αυτή η σεζόν για το μέλλον».

Για το εάν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

«Εγώ έχω μια συμφωνία με την ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Θα μπουν όλα στο τραπέζι και θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ