2014-04-26 10:53:51
Φωτογραφία για Πάτρα: Οριστικά δώδεκα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πατρέων - Ξεκινούν να κατατίθενται οι υποψηφιότητες στο Πρωτοδικείο
Πλήρη ψηφοδέλτια τα οποία θα καταθέσουν στο Πρωτοδικείο Πατρών έως την Κυριακή, επικυρώνοντας και τυπικά την συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές, έχουν καταρτίσει οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Τζουραμάνης και Νίκος Τζανάκος.

Όπως μετέδωσε χθες το πρωί η εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3, οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι έχουν προχωρήσει σε στελέχωση των συνδυασμών τους και πιθανότατα να μην περιμένουν ως την Κυριακή για την προβλεπόμενη κατάθεση. Μάλιστα, οι κ.κ. Σαμούρη και Τζουραμάνης αναμένεται να καταθέσουν τους συνδυασμούς τους ίσως και σήμερα Σάββατο.

Έτσι, μπαίνει ουσιαστικά τέλος σε κάθε συζήτηση συμπράξεων στις δημοτικές εκλογές ή σε συνεργασίες δημοτικών συνδυασμών.

Μετά ταύτα, ο αριθμός των υποψηφίων Δημάρχων παραμένει στους 12 καθώς υποψηφιότητες αναμένεται να καταθέσουν και οι κ.κ. Θόδωρος Ντρίνιας (Κοινοτικόν) και Λέττα Ζάγκλα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι, λοιπόν, οι Γιάννης Δημαράς, Κώστας Πελετίδης, Κώστας Χριστόπουλος, Κώστας Σπαρτινός, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Πατούχας, Βίβιαν Σαμούρη, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Τζουραμάνης, Νίκος Τζανάκος, Θόδωρος Ντρίνιας και Λέττα Ζάγκλα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ