2014-04-27 19:48:17
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ 28η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!
Πρωταθλητής Ελλάδος στην Υδατοσφαίριση Ανδρών για 28η φορά στην ιστορία του στέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου επικράτησε με 11-6 της Βουλιαγμένης στον 3ο τελικό του Πρωταθλήματος πραγματοποίησε το 3-0 στους τελικούς και με απολογισμό 27 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια διατηρήθηκε και το 2014 στην κορυφή της Ελλάδος. Οι παίκτες μας έγραψαν για άλλη μια χρονιά ιστορία και αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Δεληγιάννης έφτασε τα 11 Πρωταθλήματα και ο Τάσος Σχίζας τα 10!

Το πρώτο Πρωτάθλημα της καριέρας του πήρε ο Κώστας Γαλανίδης και τα πρώτα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Αλέξανδρος Γούνας. Η απονομή του τροπαίου στους Πρωταθλητές Ελλάδος, αφού το ματς της Κυριακής έγινε χωρίς θεατές και τηλεοπτική κάλυψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου μετά από την λήξη του αγώνα του Πρωταθλήματος Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Βουλιαγμένη στον Πειραιά. Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Αλέκο Αδαμαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιο και τον επίτιμο Πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη συνεχάρησαν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για την επιτυχία τους και ζήτησαν το ντάμπλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ