2014-04-28 10:37:29
Φωτογραφία για «Τρέχουν» διαγωνισμοί για προμήθειες στον Στρατό
ΕΝΘΕΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» Ευκαιρίες σε μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις ένδυσης και υπόδησης να ανοίξουν τις δουλειές τους με τον Στρατό δίνουν τέσσερις ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί προμήθειας συνολικού ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανέθεσε στη γενική διεύθυνση Κρατικών Προμηθειών του υπουργείου Ανάπτυξης τη διενέργεια διαγωνισμών για την αγορά πουλόβερ, ανατομικών πάτων για αρβύλες, φανελών και τζάκετ.

Οι διαγωνισμοί πια διεξάγονται υποχρεωτικά μέσα από τη νέα ηλεκτρονική πύλη, του υπουργείου Ανάπτυξης www.promitheus.gov.gr. Εκεί φιλοξενείται το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων αλλά και το Κεντρικό Μητρώο Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.

Οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα, πια, της παρακολούθησης όλων των διακηρύξεων που κάνουν οι φορείς του δημοσίου για προμήθειες υλικών και υπηρεσιών αξίας άνω των 1.000 ευρώ. Αν επισκεφθούν την ιστοσελίδα με την αναζήτηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που τους ενδιαφέρει μπορούν να «χτυπήσουν» δουλειές.

Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους» / Ενθετο: «Επαγγελματικές Ευκαιρίες»ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23355&subid=2&pubid=63998709
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ