2014-04-28 17:21:04
Φωτογραφία για Νόμιζε πως ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι άστεγος και του έδωσε να φάει [Video]
Απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο καλός ηθοποιός είναι αφού κατάφερε και ξεγάλασε τους πάντες στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ο λόγος για τον Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος υποδυόμενος τον άστεγος για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, δέχθηκε τη φιλανθρωπία μιας Γαλλίδας τουρίστριας που θέλησε να του δώσει να φάει λίγη πίτσα.

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε με ένα απλό ευχαριστώ τα κομμάτια πίτσας που του προσέφερε η τουρίστρια.

Να σημειωθεί πως στην ταινία «Time Out of Mind» που γυρίζεται αυτόν τον καιρό στη Νέα Υόρκη, ο Γκιρ υποδύεται έναν μεσήλικα άστεγο που προσπαθεί να επανενωθεί με την κόρη του.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Γκιρ έψαχνε στα σκουπίδια ενώ οι κάμερες του συνεργείου τον τραβούσαν από απόσταση. Μάλιστα ήταν τόσο πειστικός που, σύμφωναμε τη New York Post, μία γυναίκα έσπευσε να του δώσει φαγητό.

Ο Γκιρ δεν βγήκε από το ρόλο, είπε «ευχαριστώ, να είσαι καλά» και πήρε το φαγητό, κρύα κομμάτια πίτσας. H γυναίκα δεν τον αναγνώρισε, ωστόσο η εφημερίδα την «εντόπισε», η οποία και αποδείχθηκε ότι ήταν μία Γαλλίδα τουρίστρια ενώ έντονη ήταν η έκπληξή της όταν είδε σε μια φωτογραφία της να δίνει φαγητό στον Ρίτσαρντ Γκιρ!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ