2014-04-28 17:45:18
Φωτογραφία για Δεν μιλιούνται Κατσουράνης- Μανιάτης μετά το περιστατικό της Τούμπας
Το περιστατικό στον ημιτελικό του κυπέλλου στην Τούμπα μεταξύ Κατσουράνη και Μανιάτη, φαίνεται πως έχει στιγματίσει τη σχέση μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αχώριστοι στις αποστολές της εθνικής και μοιράζονταν ακόμη και το ίδιο δωμάτιο.

Οι δύο παίκτες δεν μιλιούνται και ο προβληματισμός για το αν θα βελτιωθεί η σχέση τους ενόψει Μουντιάλ είναι εύλογος.

Το περιστατικό Για μια... μπάλα οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές διαπληκτίστηκαν έντονα στη γραμμή του πλαγίου, μπροστά από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον Σταύρο Μάνταλο.

Η αρχή έγινε όταν ο μέσος του ΠΑΟΚ τράβηξε τον Μανιάτη τη στιγμή που προσπαθούσε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Ο χαφ του Ολυμπιακού εκνευρίστηκε και πάνω στο λεκτικό διαπληκτισμό, ο Κατσουράνης τον χτύπησε με το κεφάλι στο πρόσωπο ενώ φέρεται να είπε και κάποια "γαλλικά". Ο Μανιάτης που δεν περίμενε να ακούσει τέτοια λόγια, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να κυνηγάει τον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα με εμφανή διάθεση να ζητήσει τα... ρέστα.


Οι ψυχραιμότεροι τον συγκράτησαν προτού... εισβάλει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά ο Μάνταλος δεν χαρίστηκε σε κανέναν εκ των δύο και τους έδειξε την κόκκινη κάρτα. Η επόμενη μέρα...

Ο Κώστας Κατσουράνης προσπάθησε με μηνύματα και τηλέφωνα να προσεγγίσει τον Γιάννη Μανιάτη προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση και να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Ο ερυθρόλευκος άσος όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει "νερό στο κρασί του" και για την ώρα δεν έχει απαντήσει στον "Κατσούρ".

Έχουν επιστρατευτεί μάλιστα, τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης όσο και ο Τάκης Φύσσας σε ρόλο διαμεσολαβητών, αλλά και πάλι δεν έχει βρεθεί τρόπος για επαναπροσέγγιση.

Και το Μουντιάλ πλησιάζει...

Όλα αυτά λίγο διάστημα πριν από τη έναρξη του Μουντιάλ και τη συγκέντρωση της αποστολής της Εθνικής για την έναρξη της προετοιμασίας της. Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν στο ρόστερ δύο παίκτες που δεν ανταλλάζουν πλέον ούτε καλημέρα.

Ενδεικτικό της ιδιαιτερότητας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, είναι το γεγονός ότι πριν από το περιστατικό οι δύο παίκτες ήταν αχώριστοι και μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές της εθνικής.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ