2014-04-28 19:57:12
Φωτογραφία για Eορτασμός Ζωοδόχου Πηγής - Πολιούχου Μελισσίων
Με τη δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Απριλίου ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής, της πολιούχου της πόλης των Μελισσίων. H Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου.

Στην Θεία λειτουργία και την περιφορά της Ιερής εικόνας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης.

Μετά το πέρας της περιφοράς ο κόσμος επέστρεψε στην εκκλησία της Παναγίας και περνώντας κάτω από την εικόνα δέχθηκε την ευλογία της Ζωοδόχου Πηγής.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις πολλοί ήταν οι επισκέπτες στο καθιερωμένο πανηγύρι. Η σωστή διοργάνωση και η άριστη συνεργασία των εργαζομένων του Δήμου με τον υπεύθυνο τοπικό Αντιδήμαρχο κ. Μπούρα Βασίλη, είχε σαν αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα η πόλη να βρεί τους κανονικούς της ρυθμούς.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα κ.Μανιάτης Κων/νος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Μελίσσια Πεντέλη Μαζί κ. Τόλιος Νίκος , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπούρας Βασίλης, Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Αντα, Ζώης Γιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βορέας Σάββας, Κοντουλάκος Λευτέρης, Μωραΐτης Κων/νος, Κωστόπουλος Βασίλης, Γκατζόλης Παναγιώτης, Τσουχνικάς Ηλίας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μελισσίων και Ν.Πεντέλης κ.κ. Δούκα Μαίρη και Γκολετσόπουλος Χρήστος, η Τοπική Σύμβουλος κ. Ευαγγελίου Εύη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πιστών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ