2014-04-28 22:12:06
Φωτογραφία για 2o Φεστιβάλ Ευ Ζην από τους Surfers 4 Life
Τι είναι οι Surfers4Life;

Oι Surfers4Life είναι πλατφόρμα συνεισφοράς και ομάδα δράσης. Είναι πλατφόρμα συνεισφοράς επειδή δημιουργεί την δυνατότητα σε συνανθρώπους μας να εξελιχθούν και να φτάσουν εώς το επίπεδο της συνεισφοράς (βάση της πυραμίδας αναγκών του Maslow). Είναι ομάδα δράσης επειδή δημιουργεί συλλογικά έργα που έχουν θετικό και ουσιαστικό αντίκτυπο στους συνανθρώπους μας, στην κοινωνία και ιδανικά στην ανθρωπότητα.

Ποιες είναι οι αξίες ενός Surfers4Life;

1) Eίναι Ασταμάτητος

2) Είναι Ακέραιος/η

3) Eίναι Θετικός/η

4) Έχει Σεβασμό

5) Ηγείται

6) Δεν σταματά να μαθαίνει

7) Επικοινωνεί αποτελεσματικά

8) Αναλαμβάνει δράσεις

Ποιoς μπορεί να γίνει μέλος στην ομάδα;

Στην ομάδα Surfers4Life βρίσκονται άνθρωποι με μοναδικό κριτήριο την δήλωση τους ότι θέλουν να συνεισφέρουν
. Είναι περισσότερο μία ανοιχτή οικογένεια παρά μία κλειστή παρέα. Η ομάδα αυτή έχει πλήρη συνείδηση ότι μία από τις σημαντικότερες συνεισφορές της είναι να προσφέρει την έμπνευση και την δυνατότητα της συνεισφοράς και της εξέλιξης και σε άλλους ανθρώπους. Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα αυτό είναι όταν κάποιο μέλος επιμένει να δρα αντίθετα με τις αξίες της ομάδας και δεν βοηθάει στην συνοχή της.

Το 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην έρχεται με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα επιζώντων καρκίνου, την Κυριακή 1 Ιουνίου! Με σύνθημα ''Είμαι Νικητής'' οι φετινοί στόχοι είναι να μοιραστούμε τα μυστικά της ευεξίας, να ενδυναμώσουμε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο και να στηρίξουμε 3 ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στον τομέα της υγείας.

facebook.com/pages/Surfers-4-Life/189098131185814
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ