2014-04-29 00:11:06
Φωτογραφία για Σχόλιο Λ. Αυγενάκη στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο τύφλα να ‘χουν τα δεκαπενταμελή
Διαπιστώνει εύκολα κανείς για ακόμη μια φορά, ενόψει Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών, ότι τα 15μελή συμβούλια των σχολείων δείχνουν περισσότερη ωριμότητα απ’ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα διεκδικεί και κυβερνητικό ρόλο...!

Επί παραδείγματι, ενώ είχαν ανακοινωθεί 7 υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Νομό Ηρακλείου με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, οι 4 δεν έφθασαν ποτέ την πόρτα του Πρωτοδικείου (Βιάννου, Φαιστού, Μινώα, Γόρτυνας) και οι υπόλοιποι 3 (Μαλεβιζίου, Αστερουσίων, ακόμη και του Δήμου Ηρακλείου) κατέθεσαν ελλιπέστατα ψηφοδέλτια!!!

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το «γράψε- σβήσε» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ… και μή ξεχνάμε ότι ως «επιλογή ανανέωσης» κατέληξε μετά από πολλή σκέψη ο κ. Τσίπρας, στην περίπτωση του κ. Γλέζου για να διεκδικήσει , λέει.., τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αλήθεια όταν ο κ. Γλέζος ήταν Βουλευτής (1981 1984) και στην συνέχεια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τότε γιατί ξεχάστηκε και δε το έκανε...;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ