2014-04-29 12:03:03
Φωτογραφία για Κώστας Σπαρτινός για εργαζόμενους ΟΤΑ: Οι αγώνες των εργαζομένων είναι αγώνες επιβίωσης
Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ και στο Δήμο Πατρέων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός παρευρέθηκε στην γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι αγώνες των εργαζομένων είναι αγώνες επιβίωσης τόσο για τους ίδιους όσο και για τους δήμους, διότι αντιστέκονται στη διάλυση της τοπικής αυτοδιοίκησης στη χώρα και στη πόλη μας. Η αξιολόγηση που θέλει να εφαρμόσει η δικομματική κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση των όποιων υπηρεσιών προσφέρουν οι ΟΤΑ στην κοινωνία και στους πολίτες. Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης δείχνει με τον πιο οξύ τρόπο ότι τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι άμεσα συνδεδεμένα με την κεντρική πολιτική σκηνή όσο και αν κάποιοι θέλουν να προβάλλονται ως «ανεξάρτητοι» και «ακηδεμόνευτοι» για να παραπλανήσουν τους δημότες και να αποκρύψουν ότι στην πραγματικότητα εκπροσωπούν τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων και το αίτημά τους για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να ληφθεί απόφαση στήριξης των δίκαιων αιτημάτων τους. Οι τέσσερις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, που είναι υποψήφιοι με την παράταξη ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη θα υποστηρίξουν στο δημοτικό συμβούλιο το αίτημα αυτό.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ