2014-04-29 16:20:05
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ UNICEF ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
Η UNICEF συνεχίζει το έργο της για τους εμβολιασμούς σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας όσα παιδάκια το έχουν ανάγκη.

Στο πλευρό της UNICEF, όπως πάντα από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας, είναι φυσικά και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, κοινοποίησε φωτογραφία σχετικά με το έργο που επιτελεί η UNICEF για τον εμβολιασμό των παιδιών.

O Θρύλος δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλος είναι σαν σύλλογος και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Με όλες αυτές τις ενέργειες, έχουν μειωθεί αισθητά αρκετές αρρώστιες και επιδημίες σε πολλές χώρες που χρόνια αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα.

Αναλυτικά το μήνυμα των ερυθρόλευκων:

Το έργο της UNICEF για τους εμβολιασμούς παγκοσμίως

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εμβολιασμού, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την δράση της UNICEF, σε αυτόν τον, κρίσιμο για τις ζωές των παιδιών, τομέα.


Η UNICEF προμηθεύει εμβόλια που φτάνουν στο 36% των παιδιών του κόσμου. Το 2012, η UNICEF παρείχε σχεδόν 1,9 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων και πάνω από 500 εκατομμύρια σύριγγες.

Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα και οι εκστρατείες εμβολιασμού καθίστανται πολύ σημαντικές. Μία από τις εξαιρετικά μεταδοτικές ασθένειες που εμφανίζεται σε περιόδους κρίσεων είναι η ιλαρά, κρούσματα της οποίας έχουν αναφερθεί πρόσφατα στη Συρία, το Πακιστάν, τη Νιγηρία και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Στη Συρία, η UNICEF και οι συνεργάτες της εμβολίασαν το 2012 1,3 εκατομμύρια παιδιά κατά της ιλαράς και 1,5 εκατομμύρια κατά της πολιομυελίτιδας ενώ πραγματοποιούν εκστρατεία για να προσεγγισθούν 2,5 εκατομμύρια παιδιά με εμβόλια κατά της ιλαράς κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Οι συντονισμένες προσπάθειες για τον εμβολιασμό των παιδιών έχουν μειώσει ή εξαλείψει τις επιπτώσεις θανατηφόρων ασθενειών. Για παράδειγμα, η ευλογιά εξαλείφθηκε το 1980. Η πολιομυελίτιδα πρόσφατα εξαλείφθηκε στην Ινδία και τώρα είναι ενδημική σε τρεις μόνο χώρες: το Πακιστάν, τη Νιγηρία και το Αφγανιστάν.

Βοηθήστε το έργο μας για τα παιδιά: http://www.unicef.gr/offer.php
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ