2014-04-30 10:00:19
Φωτογραφία για «ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΥΛΙΔΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!
Ο Άλαν Πουλίδο αποτελεί τον Νο1 στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης επίθεσης, με τα διάφορα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Μεξικανός φορ είναι κοντά στο Λιμάνι!

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο επιβεβαίωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Ο Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Τίγκρες, απασχολεί τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" – φέρονται να βρίσκονται κοντά στον διεθνή άσο!

Η συγκεκριμένη αισιοδοξία προκύπτει από τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι ερυθρόλευκοι με τον μάνατζερ του 23χρονου φορ, ο οποίος - με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν – κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Κρίσταλ Πάλας, η Πάρμα και η Μπενφίκα.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Πουλίδο φέρεται να έχει δύο (οικονομικές) απαιτήσεις: ετήσιο συμβόλαιο που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ καθαρά και ένα μεγάλο ποσό για τον ίδιο (υπάρχουν φήμες πως ζητά 2 εκατ. ευρώ) ως πριμ υπογραφής, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ