2014-04-30 12:23:03
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ για την Πρωτομαγιά
Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά συμπίπτει με την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την επιβολή των Μνημονίων και την... έναρξη μιας ολομέτωπης επίθεσης ενάντια σε εργαζόμενους, νέους και συνταξιούχους, με δραματικές περικοπές αποδοχών και κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, που κατακτήθηκαν με αγώνες χρόνων.

Παρά τα μεγάλα λόγια για «ιστορίες επιτυχίας» και τους… πανηγυρισμούς για «πρωτογενές πλεόνασμα», όλοι γνωρίζουμε ότι αμέσως μετά από τις εκλογές οι δανειστές σχεδίασαν και η μνημονιακή Κυβέρνηση των προθύμων ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα επίθεση με περικοπές σε συντάξεις, απολύσεις από το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, ξεπούλημα των πιο κερδοφόρων δραστηριοτήτων.

Στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. έχουμε βιώσει, επίσης, την πιο αυταρχική, αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς εδώ και 1,5 χρόνο η Κυβέρνησης μας διατηρεί υπό ομηρεία, σε καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης.

Όμως, μέχρι εδώ. Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά θα γίνει αφετηρία νέων αγώνων για να σταματήσουμε αυτή τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Γι’ αυτό, καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Τέλος, τα Σωματεία μας, πραγματοποιούν την Πέμπτη 1η Μάη 2014 Στάση Εργασίας (π. ΗΣΑΠ & π. Μετρό), από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 09:00 π.μ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ