2014-04-30 14:53:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Έκθεση φωτογραφίας της ΟΙΚΙΠΑ με θέμα  Οι προστατευόμενες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας
Φωτογραφίες από τις προστατευόμενες από το ευρωπαϊκό δίκτυο Natura περιοχές της Δυτικής Ελλάδας θα εκτεθούν, την Τετάρτη 30 Απριλίου στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, στα πλαίσια των εαρινών της εκδηλώσεων και με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Η έκθεση φωτογραφίας διοργανώνεται από την εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση Οικολογική Κίνηση Πάτρας, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου της Πάτρας και χορηγό το Studio φωτογραφίας Sinis.

Επιλέχθηκαν για την έκθεση 104 φωτογραφίες από 40 συμμετέχοντες. Η επιλογή έγινε με σύνθετα κριτήρια όπως αισθητικής, διαφορετικότητας, αντιπροσωπευτικότητας κ.α. από επιτροπή που είχε συσταθεί από την ΟΙΚΙΠΑ, αποτελούμενη από τους: Ξεριζωτή Οδυσσέα, μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως», Μαμάση Διονύση, περιβαλλοντολόγο και Μπούνια Γεωργία, μέλος της ΟΙΚΙΠΑ.

Η έκθεση διοργανώνεται για 4η φορά, παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για την Πρωτομαγιά, στις οποίες παίρνουν μέρος κάθε χρόνο χιλιάδες συμπολίτες μας. Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιαστεί η ομορφιά των προστατευόμενων περιοχών της Δ. Ελλάδας, καθώς και να αναδειχθεί η επιτακτική ανάγκη επιπλέον προστασίας και συντήρησής τους.


Στην έκθεση συμμετέχουν με φωτογραφίες τους οι παρακάτω ερασιτέχνες φωτογράφοι:

Αργύρη Ελένη, Γαστεράτος Τάκης, Γεωργαντάς Τάσος, Γιαννοπούλου Αγγελική, Γιαννοπούλου Μαίρη, Γιόλδασης Σπύρος, Γκλαβάς Αλέξης, Θανοπούλου Αθηνά, Καλλίνικος Γιώργος, Καλλινίκου Ελένη, Κανέλλης Γιώργος, Καραΐσκος Τάσος, Κοκκαλάκης Σπύρος, Κοπανάς Γιάννης, Κουτρούμπα Ελπίδα, Κουτρούμπας Θωμάς, Κουτσαμάνη Μαρία, Κοτσάλου Λαμπρινή, Λαμπρόπουλος Γεώργιος, Λατσίου Άννα, Λεπενιώτης Κώστας, Μαμάσης Διονύσης, Μαρκουίζος Γιώργος, Μαρτίνη Βάσω, Μπούνια Γεωργία, Ξεριζωτής Οδυσσέας, Παναγόπουλος Γιώργος, Παπαδάκη Ηλιάνα, Πατρώνης Γιάννης, Ραχανιώτης Κωνσταντίνος, Ρεζήτης Σωτήριος, Ρίτση Λίλα, Σιακοβέλη Αιμιλία, Σιγαλού Ελένη, Σουπιώνη Μάγδα, Σουπιώνης Γεράσιμος, Σταθοπούλου Δήμητρα, Τάβλα Αργυρώ, Τζώρας Ηλίας, Τογιόπουλος Χρήστος, Τουλιάτος Παναγής, Υφαντής Νίκος, Χαλκιόπουλος Μάκης.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ