2014-04-30 15:42:28
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΣΜΑΪΧΕΛ...
Για τον γιο του Πέτερ Σμάιχελ, Κάσπερ, γράφουν οι Βρετανοί τονίζοντας ότι μία από τις ομάδες που τον έχουν στα υπόψη τους, είναι ο Ολυμπιακός, αν και δεν είναι σίγουρο ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς ο Μίτσελ, στηρίζεται στους Ρομπέρτο και Μέγιερι, όπως έχει δείξει.

Η ιστοσελίδα "news.arseblog.com" πάντως, σημειώνει πως η Άρσεναλ είναι ο σύλλογος που τον θέλει, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός.

«Ο γιος του Πέτερ, ο 27χρονος Κάσπερ έκανε μια καλή σεζόν και αναζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του. Σαουθάμπτον, Μίλαν και Ολυμπιακός παρακολουθούν την περίπτωσή του», υπογραμμίζει το δημοσίευμα.

Ο Κάσπερ Σμάιχελ γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1986 στην Κοπεγχάγη. Έχει παίξει στις Μάντσεστερ Σ., Ντάρλινγκτον, Μπέρι, Φόλκερκ, Κάρντιφ, Κόβεντρι, Νοτς Κάουντι και Λιντς, ενώ από το 2011 αγωνίζεται στη Λέστερ. Με την Εθνική ομάδα της Δανίας έχει τρεις συμμετοχές.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 293 συμμετοχές, τρεις ασίστ και ένα αυτογκόλ, ενώ σχετικά με τα πέναλτι, του έχουν εκτελέσει συνολικά 51, 13 εκ των οποίων δεν έχουν καταλήξει στα δίχτυα (25.49% ποσοστό επιτυχίας).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ