2014-04-30 17:00:25
Φωτογραφία για ΜΥΘΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙ ΑΠΟ... UEFA!
Η UEFA θέλει να αναγκάσει την Παρί Σεν Ζερμέν να μειώσει τη χορηγική της συμφωνία με την Αρχή Τουρισμού του Κατάρ κατά 100 εκ. ευρώ προκειμένου να κάμψει τους κανόνες οικονομίας του ευ αγωνίζεσθαι.

Στο ρεπορτάζ που φέρνει στο φως η Le Parisien και παρουσιάζει το "pamesports.gr", αναφέρεται ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα ανακοινώσει την απόφασή της την επόμενη εβδομάδα και η οποία θα αναγκάζει την Πρωταθλήτρια Γαλλίας να μειώσει τον τρόπο λειτουργίας της, χωρίς να της επιβάλλουν αυστηρότερες κυρώσεις, όπως η μείωση των μισθών ή απαγόρευση μεταγραφών.

Έτσι θα της επιβληθεί αυτή η τιμωρία που θα μειώνει την χορηγία από τα 207 στα 107 εκ. ευρώ που έχει λαμβάνειν από τη συμφωνία της με το Κατάρ. Η ΟΥΕΦΑ θεωρεί ότι το συμβόλαιο που έχει η Παρί με τον Λοράν Μπλαν αλλά και με 5 ποδοσφαιριστές, όπως ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Τιάγκο Σίλβα ή ο Ένινσον Καβάνι, μέσω Κατάρ, δε συμβαδίζουν με την "λογική αξία της αγοράς".

Ωστόσο η απόφαση δεν θα αναγκάζει και στη μείωση του προϋπολογισμού του συλλόγου όπως και στην αναζήτηση άλλων πηγών χρηματοδότησης. Η Παρί έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με τη Nike και την Emirates που αγγίζουν τα 50 εκ ευρώ.

Πάντως το δημοσίευμα συμπεραίνει ότι μεταγραφές τύπου Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο ή Εντέν Αζάρ θα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν εκτός και αν αντισταθμιστεί από φυγή άλλων παικτών από την ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ