2014-04-30 19:13:35
Φωτογραφία για Περιοδείες Νίκου Οικονομόπουλου: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων καθημερινά κοντά στους δημότες
Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις περιοδείες του σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Πάτρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο κ. Οικονομόπουλος είχε τις προηγούμενες ημέρες την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους συνδημότες, να ακούσει και να καταγράψει τα προβλήματα των περιοχών και ιδιαίτερα των απομακρυσμένων Δημοτικών Κοινοτήτων και να επαναλάβει ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε να καταστήσει τον Δήμο ενιαίο με την περιφέρεια να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης.

Ο κ. Οικονομόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη της Ανεξάρτητης Παράταξης «Πάτρα Δυνατή» δίνει προτεραιότητα στην καταγραφή των απλών καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες και στη διάρκεια των περιοδειών του τονίζει ότι εκείνο που προέχει για τον Δημότη είναι ο Δήμος να επιλύει άμεσα προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα της ζωής του, στο σπίτι του, στην γειτονιά του, στην ευρύτερη περιοχή του τόπου της διαμονής του και δηλώνει:

«Η πρακτικές της εγκατάλειψης της πόλης αλλά και η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί τα προβλήματα, αρνούμενη να διεκδικήσει από την κεντρική Κυβέρνηση αλλά και να δρομολογήσει λύσεις μέσω των δομών του Δήμου, πρέπει ως νοοτροπίες να εκλείψουν.

Αλλάζουμε την Πάτρα και την κάνουμε μεγάλη και δυνατή» τόνισε ο κ. Οικονομόπουλος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Olympiacos Xperience *ΒΙΝΤΕΟ*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Olympiacos Xperience *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ