2014-04-30 21:24:19
Φωτογραφία για ΕΒΑΛΕ... ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ!
Στη θέση του έβαλε τον Κέβιν Μιραλάς ο προπονητής της εθνικής Βελγίου μετά την αντίθεση που εξέφρασε ο επιθετικός της Έβερτον και πρώην του Ολυμπιακού για την κλήση του Αντνάν Γιανουζάι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Κέβιν Μιραλάς δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τη διαφωνία του για την κλήση του Αντνάν Γιανουζάι στην εθνική Βελγίου και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μαρκ Βίλμοτς, όχι μόνο δεν τον άκουσε, αλλά συμπεριέλαβε τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προεπιλογή για το Μουντιάλ και παράλληλα... έβαλε στη θέση του τον παίκτη της Έβερτον.

«Ο Μιραλάς δεν πρέπει να μιλά. Έχει επίσης πει ότι πρέπει να κληθεί ένας άλλος παίκτης και πού πρέπει να παίζει ο ίδιος. Δεν είναι δική του δουλειά αυτή. Στην εθνική ομάδα εγώ αποφασίζω. Ο Κέβιν μπορεί να έχει τη δική του άποψη, αλλά δεν πρέπει να την εκφράζει. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με κάποιον νέο παίκτη και ούτε τώρα ισχύει αυτό. Η συμπεριφορά του Γιανουζάι είναι υποδειγματική. Έχω μιλήσει με τον Κέβιν και το θέμα έκλεισε. Δεν χρειάζεται να του δίνουμε μεγαλύτερη έκταση», τόνισε ο Βίλμοτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ