2014-04-30 21:42:04
Φωτογραφία για Praktiker: Αυξήθηκαν οι Έλληνες προμηθευτές στα είδη κήπου
Η Praktiker Hellas, το Νo 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, υποδέχεται την άνοιξη με σημαντικά προνόμια για τους καταναλωτές. Μέσα από το νέο κατάλογο κήπου & βεράντας, με περισσότερες από 70 σελίδες, που περιλαμβάνει τα πάντα για τον κήπο και τη βεράντα, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να βρουν μοναδικά προϊόντα για κάθε ανάγκη, για να ανανεώσουν τον κήπο και τη βεράντα τους, καθώς και χρήσιμες συμβουλές και ιδέες κηπουρικής, έως και 31/5, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Praktiker Hellas, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της στη χώρα, προχώρησε σε περαιτέρω αύξηση του αριθμού των Ελλήνων προμηθευτών της στην κατηγορία των ειδών κήπου, που πλέον ανέρχονται σε 52, ενισχύοντας σημαντικά το ποσοστό της συμμετοχής τους με νέες συνεργασίες, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Praktiker Hellas συστήνει στους καταναλωτές ένα νέο πρόγραμμα άτοκων δόσεων, που προσφέρει 12 άτοκες δόσεις για αγορές από 100 έως 500€ και 24 άτοκες δόσεις για όλες τις αγορές άνω των 500€.


Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνονται στο νέο κατάλογο είναι οι παρακάτω:

o Έπιπλα κήπου

o Εργαλεία κήπου (χειρός, μηχανήματα, πλυστικά)

o Φυτά

o Γλάστρες

o Είδη Ποτίσματος

o Ξυλεία κήπου

o Διακόσμηση κήπου

o Φωτιστικά

o Ψησταριές

o Είδη αποθήκευσης

o Ποδήλατα

Η εταιρία αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεφυλλίσουν τον κατάλογο ηλεκτρονικά στο http://flip-book.praktiker.gr/flip-book/garden-catalogue-temp/index.html και για χρήσιμες συμβουλές και ιδέες σχετικά με θέματα κηπουρικής, επισκεφθείτε το http://www.praktiker.gr/Tips-And-Ideas-Category.aspx?TCId=9.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ