2014-05-01 00:21:47
Φωτογραφία για Έφυγε από τη ζωή ο Super Mario
Ο θρυλικός ηθοποιός Bob Hoskins έφυγε από τη ζωή (από πνευμονία) στα 71 του χρόνια, όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες ο ατζέντης του Clair Dobbs. Ο Hoskin πρωταγωνίστησε σε αμέτρητες καταπληκτικές ταινίες όπως τα Who Framed Roger Rabbit, Hook and Brazil, ενώ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2012 σε ηλικία 69 ετών όταν και διαπιστώθηκε πως έπασχε από τη νόσος Πάρκινσον. Ήταν επίσης υποψήφιος για Adacemy Award καλύτερου ηθοποιού το 1987 για τον ρόλο του στη ταινία Mona Lisa.

Ωστόσο οι fans του Mario θα τον γνωρίζουν περισσότερο από τον ρόλο του στη ταινία Super Mario Bros., μία παραγωγή που δεν έλαβε θετικές κριτικές μιας και δεν είχαν ενσωματωθεί πολλά στοιχεία από το ομώνυμο παιχνίδι.

Μάλιστα ο Hoskins μισούσε την ταινία, χαρακτηρίζοντας την ως την χειρότερη δουλειά που είχε κάνει πότε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Captain Lou Albano, ο οποίος υποδύθηκε τον Mario στο Super Mario Bros. Super Show απεβίωσε το 2009, ενώ ο Danny Wells ο οποίος στο ίδιο show υποδυόταν τον Luigi πέθανε στα τέλη του 2013. Μπορεί λοιπόν ο Bob Hoskins να μην απόλαυσε τον ρόλο του ως Mario, ωστόσο μας έδωσε πολλούς λόγους για να χαμογελάμε Πηγή: enternity
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ