2014-05-01 10:30:11
Φωτογραφία για Βρες το τζιν που ταιριάζει στο δικό σου σώμα.
Από την style editor του Cosmo.gr, Έφη Καρύδη

Το απόλυτο μυστικό του στιλ δεν είναι άλλο από το να επιλέγεις τα κατάλληλα ρούχα για το σωματότυπό σου. 

Καλό είναι να έχεις πλήρη επίγνωση του δικού σου σώματος  και στόχος σου να είναι να το αναδείξεις όσο γίνεται καλύτερα με το κατάλληλο ντύσιμο. Εξάλλου, αναδεικνύοντας τα δυνατά σου σημεία αποκτάς την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάζεις με το στιλ και τον αέρα σου.

Όλα τα παρακάτω τζιν τα βρήκαμε στα H&M.

Σώμα αχλάδι και ζήτω οι καμπύλες!Η λεκάνη σου είναι πιο φαρδιά από τους ώμους, έχεις μικρό στήθος και γεμάτους γλουτούς. Για  να δώσεις πόντους στο στιλ, επέλεξε χυτά παντελόνια που δεν κολλάνε πάνω σου και τονίζουν το αδύνατο σημείο σου: την περιφέρεια. Προτίμησε τα boot-cut και τα straight-leg παντελόνια αποφεύγοντας το σκληρό τζιν ύφασμα που δεν παίρνει τη γραμμή του σώματος.


Tip: παντελόνια σε boyfriend γραμμή και στιλ καμπάνα

Αν έχεις αθλητικό σώμα Έχεις ανοιχτούς ώμους συγκριτικά με τους γοφούς, μεσαίο μπούστο, λίγο καμπύλες στους γοφούς. Για να εξισορροπήσεις τους μεγαλύτερους σε φάρδος ώμους σου επέλεξε τα skinny ή straight-leg jeans. Προτίμησε να είναι μεσάτα για να δημιουργούν κολακευτικά "κοψίματα" και φόρεσε μια ζώνη την οποία θα έχεις χαμηλότερα από τους γοφούς σου για να "γεμίζουν" εύστοχα το σώμα σου.

Tip: ψηλόμεσο παντελόνι σε γραμμή καμπάνα

Θυμίζεις λίγο την Kylie Minogue;Για μικροκαμωμένη σιλουέτα με μέτριο μπούστο, με το κάτω και πάνω μέρος του σώματος να είναι σχεδόν ίσια φόρεσε άφοβα τα skinny παντελόνια, τα ιδιαίτερα φαρδιά- baggy τζιν παντελόνια και τα boyfriend jeans σε cropped style. Δώσε προσοχή στα παπούτσια σου και προτίμησε τα ψηλοτάκουνα.

Tip: skinny jeans συνδυασμένη με γόβα στιλέτο.

Αν είναι φίλη σου η Kim KardashianΣε σιλουέτες με πλούσια οπίσθια καλό είναι να αποφεύγεις τα παντελόνια που δεν έχουν τσέπες ή που έχουν έντονα ξεβάμματα και σχέδια, καθώς τραβούν την προσοχή.

Tip: boot-cut παντελόνια.

Τελευταίο αλλά σημαντικό tipΝα είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, μιας και από τη στιγμή που θα γνωρίζεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία σου θα μπορείς να ξέρεις τι να κρύψεις και τι να τονίσεις καλύτερα.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ