2014-05-01 12:56:53
Φωτογραφία για Eπίσκεψη του Ιωσήφ Βουράκη στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά
Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ», Βουράκης Ιωσήφ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά Ο κύριος Βουράκης συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Παπαχρήστο, ενώ συνομίλησε και με εργαζομένους από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους προσπάθεια για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε ιδιαίτερη μνεία για το σχέδιο του Διοικητή του Νοσοκομείου που προβλέπει τη μεταφορά της καρδιολογικής πτέρυγας και στο ανακαινισμένο κτίριο αυτής, την δημιουργία ενός υπερσύγχρονου πρότυπου κέντρου υποστήριξης διαβητικών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης, άκουσε με μεγάλο ενδιάφερον την πρόταση και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του κ. Παπαχρήστου και των εργαζομένων και θα σταθεί αρωγός με κάθε τρόπο σε κάθε τους προσπάθεια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ