2014-05-01 14:51:05
Φωτογραφία για Απόψε θα μάθουμε ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στο μεγάλο τελικό του Europa League
Απόψε βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στο Europa League. Γιουβέντους-Μπενφίκα και Βαλένθια-Σεβίλλη "μονομαχούν" στις... επαναληπτικές αναμετρήσεις για τους «4», με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο.

Να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ καλούνται σήμερα Γιουβέντους και Βαλένθια, οι οποίες θα φιλοξενήσουν (22:05) Μπενφίκα και Σεβίλλη στον επαναληπτικό του 2-1 και 2-0 αντιστοίχως της περασμένης Πέμπτης, ώστε να πάρουν αυτές το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League που θα γίνει στις 14 Μαΐου στο Τορίνο.

Οι «αετοί» της Λισσαβόνας επιθυμούν όσο τίποτε να ξαναπάνε σε δύο σχεδόν εβδομάδες στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί φέτος ο τελικός της διοργάνωσης. Οι Πορτογάλοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα, μετά το 2-1 του «Ντα Λουζ», αλλά η θέληση της Γιουβέντους για πρόκριση είναι μεγάλη, ξέροντας ότι ο τίτλος θα παιχτεί στη φυσική τους έδρα και η πρόκληση είναι μεγάλη. Απόντες για την Μπενφίκα θα είναι ο τιμωρημένος Αντρέ Γκόμες και οι τραυματίες Φέισα, Σίλβιο και Σάλβιο. Ο Αντόνιο Κόντε από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Πέπε, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα να παίξει στη φετινή διοργάνωση. Διαιτητής ο Άγγλος Μαρκ Γκλάντεμπεργκ.


Στο άλλο ζευγάρι η Βαλένθια χρειάζεται ένα ακόμη «θαύμα», μετά από αυτό κόντρα στη Βασιλεία. Απόψε δεν έχει να καλύψει τρία γκολ, αλλά το 2-0 κόντρα στη Σεβίλλη είναι σαφώς πιο δύσκολο να ανατραπεί. Οι «νυχτερίδες» θα έχουν και τρεις απουσίες. Ο Πάσο Αλκαρέθ, που ήταν βασικός στο πρώτο ματς δεν θα παίξει λόγω καρτών, ενώ τραυματίες είναι οι Βίκτορ Ρουίθ, Φιλίπ Σεντέρος. Απόντες για τον ίδιο λόγω και οι Σεμπαστιάν Κριστοφόρο, Ντενίς Σερίσεφ των Ανδαλουσιανών. Διαιτητής θα είναι ο Σέρβος Μίρολαντ Μάζιτς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ