2014-05-01 18:35:13
Φωτογραφία για Κώστας Πελετίδης: Με αφορμή τη σημερινή ημέρα να καταδικαστεί το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε δήλωσή του στη διάρκεια των εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά τόνισε:

«Τιμάμε σήμερα εδώ στα Ψηλά Αλώνια τους 9 απαγχονισμένους αγωνιστές στις 9 Μάη και τους 200 ήρωες εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή την 1η Μάη του 1944 από τους ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Τιμάμε όσους και όσες έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα που οδηγεί ο ίδιος ο καπιταλισμός.

Καλούμε όλος τους συνδυασμούς και υποψηφίους που κατεβαίνουν στο Δήμο της Πάτρας (μέρα που είναι) να πάρουν σαφή θέση και να καταδικάσουν το ναζιστικό εγκληματικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» και το δίδυμο αδερφάκι του «Εθνική Αυγή». Καταγγέλλουμε την ενέργεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής και των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ να καλέσουν στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής ή να ανεχτούν τους εκπροσώπους αυτού του μορφώματος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι κομμάτι του αστικού συστήματος που και οι ίδιοι υπηρετούν. Η σαφής θέση και τοποθέτηση του ΚΚΕ ότι δεν πρέπει να δοθεί κανένας δημόσιος χώρος, πλατεία, περίπτερο για να δηλητηριάζουν το λαό μας με τον εθνικισμό και το ρατσισμό, ανάγκασε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής σε φυγή. Κανένα ΜΜΕ να μην προβάλει στην πόλη μας καμιά τους δραστηριότητα. Να κάνουμε πράξη το σύνθημα που σήμερα φωνάζουμε: «Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ