2014-05-01 23:55:07
Φωτογραφία για Katie Cassidy: Μια κούκλα στην παραλία του Μαϊάμι
Σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό glamoholic.com έχει πει ότι θεωρεί την Kate Moss ως το απόλυτο fashion icon, τρελαίνεται να βλέπει την Jennifer Laurence στο κόκκινο χαλί και πιστεύει ότι ο πιο καλοντυμένος και πιο καυτός ηθοποιός είναι ο Bradley Cooper

Στο Μαϊάμι για μπάνια και ηλιοθεραπεία βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Katie Cassidy, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το τέλειο σώμα της.

Η Cassidy γεννήθηκε στην Καλιφόρνια πριν από 27 χρόνια και είναι γνωστή από τη διαδικτυακή σειρά «Arrow» που προβάλλει εδώ και δυο χρόνια το The CW και στην οποία υποδύεται τη Lauren Lance. Εκτός από αυτή τη σειρά η Cassidy έχει εμφανιστεί και σε άλλες σειρές μεταξύ αυτών στις «Supernational», «Gossip Girl», «New Girl», «Melrose Place» αλλά και σε 12 κινηματογραφικές ταινίες.

Η Cassidy ασχολείται ιδιαίτερα με τη μόδα και έχει δημιουργήσει ένα blog στο οποίο γράφει τις απόψεις της πάνω σε διάφορα θέμα που αφορούν το στυλ και τη μόδα. Σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό glamoholic.com έχει πει ότι θεωρεί την Kate Moss ως το απόλυτο fashion icon, τρελαίνεται να βλέπει την Jennifer Laurence στο κόκκινο χαλί και πιστεύει ότι ο πιο καλοντυμένος και πιο καυτός ηθοποιός είναι ο Bradley Cooper.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ