2014-05-02 06:09:04
Φωτογραφία για Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φερθ κοιμούνται μαζί!
Ο Κόλιν Φερθ και η Νικόλ Κίντμαν γίνονται κι επισήμως ζευγάρι. Κινηματογραφικό φυσικά, αφού μετά το δραματικό «The Railway Man» και με την προοπτική να ξαναβρεθούν στα σετ του «Genious», κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες από το θρίλερ «Before I Go to Sleep» όπου οι σταθεροί πλέον συμπρωταγωνιστές θα αφηγηθούν υπό την καθοδήγηση του Ρόουαν Τζόφε («Brighton Rock») την ιστορία του ομότιτλου μπεστ σέλερ του Σ. Τζέι Γουάτσον, με παραγωγό τον Ρίντλεϊ Σκοτ και με ακόμα ένα ηχηρό όνομα στο καστ, τον Βρετανό Μαρκ Στρονγκ.

Η πλοκή εκτυλίσσεται γύρω από μία αμνησιακή γυναίκα (Κίντμαν) που ξυπνά κάθε πρωί χωρίς καθόλου αναμνήσεις, με το σύζυγό της (Φερθ) να της εξηγεί ότι περνάει ένα μετατραυματικό σοκ και πρέπει να παραμένει στο σπίτι και να αναπαύεται.

Ωστόσο, όταν ένας γιατρός (Στρονγκ) τη βοηθάει να ανακτήσει σταδιακά τη μνήμη της και να βάλει σε σειρά τα σκόρπια κεφάλαια του παρελθόντος, η ηρωίδα ανακαλύπτει ότι ο άντρας της μπορεί να μην είναι αυτός που νομίζει. Η ιστορία θα εξελιχθεί ως ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ