2014-05-02 08:50:15
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΙΔΟ... ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!
Σε συμφωνία με τον Πουλίδο φέρεται να έχει έρθει ο Ολυμπιακός, που όμως περιμένει να λυθεί το θέμα του συμβολαίου του με την Τίγκρες.

Ο Ολυμπιακός προχωρά για την ολοκλήρωση δύο «δυνατών» μεταγραφών. Η πρώτη αφορά την απόκτηση σέντερ φορ, με τον Άλαν Πουλίδο να είναι προ των πυλών. Ο 23χρονος Μεξικανός θα είχε ήδη «κλείσει», ωστόσο έχει προκύψει ένα ζήτημα με την ομάδα του, Τίγκρες.

Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί του, ωστόσο ο μεξικανικός σύλλογος αρνείται να του δώσει αντίγραφο του συμβολαίου του και ο ίδιος δηλώνει πως μένει ελεύθερος.

Η Τίγκρες προσπαθεί με διάφορους τρόπους να εξασφαλίσει πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα φύγει χωρίς... αντίτιμο, κάτι που συνηθίζεται να αποτελεί αξίωση στο Μεξικό ακόμη και για ομάδες που δεν δεσμεύουν τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πουλίδοαπό τη μεριά του ασκεί πιέσεις για να αποδεσμευτεί από την Τίγκρες και θεωρεί δεδομένο ότι θα τα καταφέρει.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν την υπόθεση κι ελπίζουν το θέμα να έχει ευτυχή κατάληξη το συντομότερο δυνατό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι... μνηστήρες μπορεί να αυξηθούν λόγω και της επικείμενης συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ